english

Ne ofrojme sherbime dixhitale kreative dhe profesionale, duke lehtesuar jeten e njerezve.

Sherbime dizenjimi dhe zhvidhimi web

Website eshte komponenti me i rendesishem i planit marketor te kompanize apo biznesit tuaj, eshte qendra e strategjive te komunikimit dhe marketingut. Te gjitha rruget e tjera marketuese duhet te suportojne dhe drejtojne trafikun ne website-n tuaj - aty eshte "zemra" e biznesit. Fale progresit te teknologjive te dizenjimit dhe zhvidhimit te website-ve, you tashme keni me shume metoda marketingu se kurre me pare.

Mediat sociale, blogjet, i mundesojne bizneseve dhe shoqerive te tjera jo fitimprurese per te drejtuar trafik ne nje website te dizenjuar mire me nje nderfaqe miqesore, dhe ti ktheje ata ne kliente. Ne punojme bashke, per te zhvidhuar nje eksperience perdorimi qe transmeton vlera tek audienca juaj - dhe vlere, do te thote vizita te perseritura pergjate cdo rruge dhe menyre te mundshme. Sherbimet tona te dizenjimit dhe zhvidhimit te faqeve te internetit jane te pershtatshme per te ju ndihmuar te arrini qellimet tuaja.

UI/UX dhe Web Design

Dizajnerat tane grafik, te afte dhe profesional qe e dashurojne profesionin e tyre, e dine shume mire se perdorshmeria, funksionaliteti, dhe vizualiteti, jane tre faktoret me te rendesishem per nje website te suksesshme. Ne punojme me ju, hap pas hapi, deri ne te siguruar se qellimet tuaja jane realizuar me produktet tona. Procesi jone, i zhvidhuar ne menyre konstante gjate shume viteve eksperience, fokusohet ne arritjen e njohjes tuaj, te kompanise suaj, dhe te audiences tuaj qe synohet - me se shumti. Ne mundesojme koncepte te qarta dizenjimi qe ju jo vetem do keni nevoje, por qe edhe do i kalojne pritshmerite tuaja.

Ne ofrojme sherbimet e meposhtme, te kustomizuara per t`ju pershtatur nevojave dhe buxhetit tuaj:

 • * Dizenjim website, vetem HTML ose te fuqizuar nga nje (cdo) CMS.
 • * Dizenjime nderfaqeje per aplikacione dhe programe sipas nevojes.

Zhvidhim HTML/CSS

HTML dhe Cascading Style Sheets (CSS) jane themeli i te gjitha projekteve tona web. Eshte misioni jone qe cdo website e zhvidhuar nga ne, te je e mire-organizuar sipas standarteve te fundit HTML dhe CSS. Ne i njohim, kuptojme dhe perdorim shume mire standartet W3C ne menyre qe te sigurojme nje eksperience te mire te perdoruesve, si dhe te ekspozohemi shume paster ne motoret e kerkimit.

Ne ofrojme sherbimet e meposhtme si rezultat i zhvidhimit HTML/CSS:

 • * HTML dhe CSS standarte W3C
 • * Kodim semantik per SEO
 • * Zhvidhim JavaScript (me jQuery dhe Ajax)
 • * XML, XSL, EXTJS

Blog dhe RSS

Dy burimet kryesore ne zgjerimin e cilesise se permbajtjes te website-es tuaj jane blogjet dhe RSS Feeds.

Blogu, eshte nje tip website (ose sherbim i nje website) qe ju mundeson te shfaqni dhe menaxhoni permbajtjen tuaj ne menyre sistematike te shkruar nga nje staf i cili monitoron edhe komentet (dhe aktivitetin e pergjithshem). Blogjet jane zgjeruar vertete shume se fundmi sepse i lejojne menaxhuesit e websiteve te shtojne dhe permiresojne permbajtjen ne menyre te shpejte dhe te njoftojne vizitoret me email, RSS, apo me ane te ekspeditave ne rrjetet sociale. Blogjet gjithashtu jane nje burim i mire i fjeleve dhe termave kyce te cilat ndihmojne ne permiresimin e rankimit ne motoret e ndryshem te kerkimit. Blogjet, jane nje pjese e pazevendesueshme e strategjive marketuese dixhitale.

RSS Feeds (Really Simple Syndication), sherbejne per te derguar artikuj ose permbajtje te caktuar ne website te tjera duke permireaur dhe optimizuar rezultatet e SEO. Gjithashtu, RSS Feeds sherbejne artikujt tuaje ne menyre te thjeshte tek vizitoret qe preferojne te azhornohen ne menyre te rregullt.

Persa i perket bloggjeve dhe RSS Feeds, ne punojme me platformat e meposhtme:

 • * WordPress
 • * Blogger
 • * Module Drupal, Joomla, Typo3
 • * Solucione te posacme RSS dhe XML
 • * Integrim te rrjete sociale
 • * Blog dhe sherbim RSS i posacem fuqizuar nga delightCMSTM

Rrjete Sociale

Mjetet e rrjeteve sociale jane lehtesisht te aksesueshme dhe te perdorshme, por edhe shpeshhere keqinterpretohen, dhe nje planifikim i perdorimit eshte gjithmone i nevojshem. Perdorimi i mjeteve te Twitter, Facebook, GooglePlus apo LinkedIn, mund te ndihmoje ne perpjekjet tuaja te marketingut, me faqen tuaj te internetit duke vepruar si pike qendrore. Permbajtja qe postohet me ane te ketyre mjeteve mundet qe lehtesisht te integrohet ne blogje apo sherbime RSS, dhe automatikisht te riorganizoje permbajtjen e faqes tuaj te internetit.

Zhvidhim dhe Marketim i Permbajtjes

Pjesa me e rendesishme e nje website eshte padyshim permbajtja. Ne ofrojme sherbime zhvidhimi te permbajtjes si sitemap, planifiki, shkrim, editim, dhe analizim te komplet permbajtjes dhe struktures.

Marketingu i permbajtjes eshte pjesa me e rendesishme per cdo fushate marketingu. Suksesi i marketingut dixhital eshte aq i madh sa vete materiali qe publikoni dhe mjetet me te cilat e perpunoni. Marketingu i permbajtjes kerkon nje rrjedhe te qendrueshme te permbajtjes te fresket. Ju duhet nje sistem i menaxhimit te permbajtjes i konfiguruar profesionalisht per te qendruar ne hapat e shpejte me boten te marketingut.

Mirembajtje Website

Nje tjeter sherbim qe u ofrojme klienteve tane eshte mirembajtja e website-ve. Ne kete menyre, ne kemi mundesi te ju ofrojme sherbime dhe rekomandime per te arritur qellimet tuaja te marketingut, duke bere ndryshime te thjeshta ne permbajtje apo duke shtuar faqe te reja te pershtatshme ne menyre ngritje ne renditje ne Google dhe Bing. Ne ofrojme sherbimet e meposhte per klientet tane te rinj apo egzistues, edhe nese nuk e keni ndertuar me ne website-n tuaj:

 • * Permiresime ne permbajtje
 • * Dizenjim faqe przantimi (intro)
 • * Zgjerim te Website
 • * Dizenjim reklamash
 • * Sherbim newsletter (me shabllone)
 • * Optimizime per motoret e kerkimit
 • * Permiresim ne perdorim
 • * Analize te paktes (egzistuese apo te re) te hostit

TYPO3

TYPO3 eshte nje nga sistemet me efektive dhe intuitive - duke qene komplet opensource. Eshte nje sistem shume I thjeshte per tu perdorur, per tu edituar, dhe per te mirembajte tekstet dhe imazhet ne nje website.

Ne ofrojme zgjidhje te plota dhe me kosto te vogla te zhvidhimeve te website-ve ne TYPO3.

 • * Zhvidhim aplikacionesh TYPO3
 • * Kustomizime ne TYPO3
 • * Zhvidhime dhe publikime ne TYPO3
 • * Kustomizime ne TYPO3 CMS
 • * Dizejim template per TYPO3
 • * Zhvidhime extension
 • * Migrim ne TYPO3
 • * Konsulence rreth TYPO3
 • * Mirembajtje dhe suport

Joomla

Joomla eshte nje framework shume I fuqishem per te gjitha kategorite e websiteve dhe aplikacioneve. Joomla eshte nje Framework Open Source, qe do te thote se ka pranim dhe suport te gjere nga shume komunitete suporti. Me Joomla eshte shume e thjeshte te mirembahet nje website; sherbimet jane te thjeshta ne perdorim dhe jane te shkruara ne PHP.

Aktualisht ne ofrojme:

 • * Dizenjim dhe Zhvidhim ne Joomla
 • * Zhvidhim plugin per Joomla
 • * Migrim ne Joomla
 • * Integrime 3rd party ne Joomla
 • * Mirembajtje dhe Modifikime Joomla
 • * Joomla SEO

WordPress

WordPress eshte nje software e sherbyer punuar per te gjithe, duke perqafuar aksesibilitetin, performancen, sigurine, dhe thjeshtesine ne perdorim.

Ne ofrojme zgjidhje she sherbime me kualitet te larte per nevojat e klienteve tane. Ne kemi njohuri te thella ne PHP, CMS dhe punime ne WordPress, komplet te kustomizuara per nevoja tuaja. Website-t tona jane te punuara duke pase ne mendje klasin dhe te mirat me te fundit qe do ju mbajne te distancuar nga kompetitoret. Gjithashtu, sherbimet tona WordPress ju ndihmoje te promovoni produkte dhe sherbime nepermjet nje website lehtesisht te menaxhueshme, duke ju mundesuar te rrisni efeciencen, funksionalitetin dhe perdorshmerine.

Hostim

Ne gjithashtu ofrojme zgjidhje te kustomizuara hostingu per klientet tane, ne pakete me website-t e reja ose ato te permiresuara.